Oamenii tind să încadreze sucurile obţinute din fructe şi legume în aceeaşi categorie. Sucurile pasteurizate, lipsite de nutrienţi şi enzime au aproape acelaşi efect cu cel al apei cu zahăr- articol DaPremium
Cu siguranta am auzit cu totii in copilarie “Mananca-ti fructele si legumele”. Dar, crescand, am pierdut cumva acest obicei. In ultimii ani, insa, am observat, intr-adevar, un interes crescut pentru un stil de viata mai sanatos.
Sucurile JuiceIt au un procent ridicat de legume, de aproximativ 70-80% si sunt obtinute doar prin presare la rece, pentru ca ingredientele sa nu isi piarda proprietatile. Bogate in nutrienti usor de asimilat de catre organism, sunt satioase, ajuta la detoxifierea organismului si ofera aportul necesar de vitamine si minerale. In plus, au un termen de valabilitate scurt, de numai 3 zile, aceasta fiind o garantie in plus a prospetimii lor.
Detoxul pe baza de sucuri reprezinta primul pas spre a crea noi obiceiuri de hrana sanatoase. Este fix acea pauza digestiva binemeritata de care are nevoie organismul pentru a se reface de pe urma obiceiurilor alimentare “nocive”, precum consumul de produse procesate, prajite sau bogate in zahar.
Aceasta “dieta lichida” echilibrata, plina de enzime, vitamine si minerale sprijina corpul in activarea capacitatilor sale naturale de curatare. Cand nu consumam alimente solide timp de cateva zile, energia folosita in mod normal pentru digestie (aproximativ 80%) este redirectionata de catre corp spre organele cu rol purificator: ficatul, rinichii, intestinele si pielea.
Mai mult, prin presarea la rece cu ajutorul unei prese hidraulice – asa cum este cazul sucurilor JuiceIt – ingredientele isi pastreaza in intregime proprietatile. De aceea nu recomandam detoxifierea cu sucuri din supermarket sau retete gasite pe internet.
Va invitam sa cititi articolul complet din DAPremium ZF.